Woman working intently on her home renovation plan, in a sunny brick-walled room in her house
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

PNC HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό επιτόκιο: Μεταβλητό, με δυνατότητα μετάβασης σε σταθερό
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Επιταγές, Κάρτα Πρόσβασης Επιλογής Visa (εκτός από το Τέξας)
 • Τέλος ίδρυσης: Πληρώνεται από την PNC Bank, αλλά πρέπει να επιστραφεί εάν το HELOC κλείσει τους πρώτους 36 μήνες
 • αναλογία δανείου προς αξία: Ανάλογα με το ομοσπονδιακό κράτος, έως 80% έως 89,9%
 • Χρόνος χρηματοδότησης: Τριήμερη περίοδος κατοχής μετά το κλείσιμο (όταν χρησιμοποιείται κύρια κατοικία ως εγγύηση)

Η πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου της PNC Bank επιτρέπει στους δανειολήπτες πρόσβαση σε έως και 80% ή περισσότερο των ιδίων κεφαλαίων τους. Η PNC λέει ότι τα HELOC της έχουν ανταγωνιστικά επιτόκια — αν και δεν αναφέρονται στον ιστότοπο — και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας επιλογής μεταβλητού ή σταθερού επιτοκίου

πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα μετατροπής μεταξύ μεταβλητού και σταθερού επιτοκίου
 • Πιστωτικές γραμμές από 10.000 $ έως 1 εκατομμύριο $

Μειονεκτήματα

 • Πολλές πιθανές χρεώσεις
 • Απαιτείται πλήρης αξιολόγηση
 • Δεν θα προκριθούν όλοι για τα καλύτερα βραβεία

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα PNC HELOC

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός PNC HELOC.

1. Εναλλαγή μεταξύ μεταβλητών και σταθερών χρεώσεων

Έχετε την επιλογή να μετατρέψετε ολόκληρο ή μέρος του PNC HELOC σας (ελάχιστο $5.000 USD) σε μια συγκεκριμένη σταθερή τιμή ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε ένα επιτόκιο που δεν αλλάζει και να κάνετε την ίδια σταθερή πληρωμή κάθε μήνα.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την παρακολούθηση της αγοράς και την αντιστάθμιση των επιτοκίων όταν είναι χαμηλά. Η συνεπής πληρωμή μπορεί επίσης να βοηθήσει στον προϋπολογισμό.

Το τμήμα σταθερού εισοδήματος του HELOC σας μπορεί να έχει διάρκεια πέντε έως 30 ετών (πέντε έως 20 στο Τενεσί). Μπορείτε να έχετε μία ή περισσότερες μερίδες σταθερού επιτοκίου και να έχετε την επιλογή να διασπάσετε το σταθερό επιτόκιο και να επιστρέψετε στο κυμαινόμενο επιτόκιο.

2. Πολλοί διαφορετικοί τύποι αμοιβών

Το HELOC της PNC έχει μια ποικιλία προμηθειών, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας χρέωσης $50 και μιας χρέωσης $100 για τη μεταφορά του υπολοίπου κάθε φορά που κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε το επιτόκιο σας.

Ενδέχεται να απαιτείται ασφάλιση τίτλου για δάνεια 500.000 $ ή περισσότερο και ορισμένους άλλους τύπους ακινήτων. Αυτό το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες δολάρια έως περισσότερα από 16.000 $ και απαιτείται ως χρέωση ανοίγματος λογαριασμού.

Η PNC Bank πληρώνει επίσης ορισμένα έξοδα κλεισίματος για λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν κλείσετε τον λογαριασμό σας τους πρώτους 36 μήνες, θα πρέπει να επιστρέψετε στην τράπεζα ένα μέρος αυτών των δαπανών.

Αυτές οι χρεώσεις δεν είναι συνεπείς μεταξύ των δανειστών και ίσως μπορείτε να βρείτε έναν δανειστή που να χρεώνει λιγότερες ή καθόλου προμήθειες.

3. Έκπτωση αυτόματης πληρωμής

Οι δανειολήπτες μπορούν να λάβουν έκπτωση 0,25% επί του κυμαινόμενου επιτοκίου μετά το τέλος της εισαγωγικής περιόδου, ρυθμίζοντας αυτόματες πληρωμές από έναν κατάλληλο τραπεζικό λογαριασμό PNC. Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί στο τέλος του μαθήματος.

Σημειώστε ότι εάν ακυρώσετε τις αυτόματες πληρωμές σας σε οποιοδήποτε σημείο, θα χάσετε αυτήν την έκπτωση.

4. Χρήσιμα διαδικτυακά εργαλεία

Η απόκτηση ενός HELOC μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η PNC Bank βοηθά τους δανειολήπτες παρέχοντας πόρους όπως: Για παράδειγμα, ένα εργαλείο για την εκτίμηση του ποσού των ιδίων κεφαλαίων του σπιτιού σας και ένας υπολογιστής κόστους βελτίωσης σπιτιού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσετε ένα HELOC από την PNC Bank;

Το χρονικό διάστημα από την αίτηση έως την έγκριση ποικίλλει. Μόλις εγκριθούν τα στοιχεία σας, η PNC Bank θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει και να σας ενημερώσει για τυχόν απαιτήσεις κλεισίματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε την ημερομηνία αποφοίτησής σας.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος χρηματοδότησής σας θα είναι πιθανότατα μεγαλύτερος από τους δανειστές HELOC που δεν απαιτούν αξιολόγηση, καθώς η PNC Bank απαιτεί αξιολόγηση.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει την κύρια κατοικία σας ως εγγύηση, θα σας δοθεί μια υποχρεωτική τριήμερη περίοδος υπαναχώρησης μετά την ολοκλήρωση, επιτρέποντάς σας να ακυρώσετε το HELOC σας εάν αλλάξετε γνώμη. Μετά τη λήξη της περιόδου των τριών ημερών, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πίστωσή σας.

Σε ποιον είναι καλό ένα PNC HELOC;

Ένα PNC HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να παρακολουθούν την αγορά και να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν τα επιτόκια τους κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης. Η δυνατότητα να αποκτήσετε ένα μεγάλο (1 εκατομμύριο $) ή ένα μικρό (10.000 $) HELOC το καθιστά επίσης μια βιώσιμη επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια κεφάλαιά τους για τα πάντα, από μικρές επισκευές κατοικιών έως σημαντικές βελτιώσεις κατοικιών, ενοποίηση χρέους ή μεγάλες αγορές. Επειδή προσφέρει σταθερό επιτόκιο και σας επιτρέπει να πληρώνετε μόνο τόκους για τα χρήματα που αποσύρετε, αυτό το HELOC μπορεί επίσης να είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε μια αναχρηματοδότηση πληρωμής.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για PNC HELOC

Η αίτηση για PNC HELOC είναι αρκετά εύκολη, αλλά απαιτεί εκτενή τεκμηρίωση και επαλήθευση. Ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, πρέπει να ολοκληρώσετε το δάνειό σας αυτοπροσώπως.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα PNC HELOC, πρέπει να πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις δανειστή. Κατά τη διαδικασία επαλήθευσης, η PNC θα ελέγξει την πιστοληπτική σας ικανότητα και το πιστωτικό ιστορικό σας, θα επαληθεύσει το εισόδημά σας, την απασχόληση και την ιδιοκτησία του ακινήτου και θα επιβεβαιώσει την αξία του ακινήτου ζητώντας ανεξάρτητη εκτίμηση.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως σε υποκατάστημα της PNC Bank. Εάν εγκριθείτε, προγραμματίστε μια ημερομηνία λήξης για να υπογράψετε τα έγγραφα σας.

Δεν είστε σίγουροι αν το PNC είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Η τράπεζα της Αμερικής: Αυτός ο εθνικός ανταγωνιστής προσφέρει ένα HELOC χωρίς χρέωση αίτησης, χωρίς ετήσια χρέωση και χωρίς κόστος κλεισίματος, με δυνατότητα αναβάθμισης σε σταθερή τιμή χωρίς χρέωση.
 • Κοράκι: Αυτή η μοναδική υβριδική εγκατάσταση είναι μια πιστωτική κάρτα που υποστηρίζεται από μετοχές στο σπίτι με ανταμοιβές επιστροφής μετρητών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Εσείς… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın