Young family in front of their Airbnb rental, children holding hands and running toward the camera
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι σωστό από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η διαμονή σε Airbnb είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση διαμονής στα ξενοδοχεία για ορισμένους ταξιδιώτες.

Είτε θέλετε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο σπίτι, ένα διαμέρισμα ή ακόμα και ένα δεντρόσπιτο, η Airbnb έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων, η Airbnb δεν προσφέρει τη δική της επώνυμη πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες πιστωτικές κάρτες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την επόμενη διαμονή σας στην Airbnb.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις κορυφαίες επιλογές πιστωτικών καρτών Airbnb.Το καλύτερο για τα premium ταξιδιωτικά οφέλη: Chase Sapphire Reserve®

Να γιατί: Το Chase Sapphire Reserve® έχει ετήσια ταξιδιωτική πίστωση 300 $ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διαμονή στην Airbnb. Αυτή η πιστωτική κάρτα Chase προσφέρει πολλά ταξιδιωτικά προνόμια premium για τους πελάτες της Airbnb.

  • Global Entry, TSA PreCheck® ή Nexus Fee Credit κάθε τέσσερα χρόνια
  • Πρόσβαση στα σαλόνια του αεροδρομίου στο δίκτυο Priority Pass Select
  • Ασφάλιση ακύρωσης/διακοπής ταξιδιού
  • Επιστροφή χρημάτων για χαμένες αποσκευές
  • Αποζημίωση καθυστέρησης ταξιδιού
  • Έκτακτη εκκένωση και κάλυψη μεταφοράς

Επιπλέον, η κάρτα προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής 80.000 πόντων αφού δαπανήσετε 4.000 $ σε αγορές εντός των πρώτων τριών μηνών από το άνοιγμα του λογαριασμού. Αυτά τα προνόμια, μαζί με άλλα προνόμια που προσφέρει αυτή η premium κάρτα, μπορούν γρήγορα να αντισταθμίσουν μέρος ή το σύνολο της ετήσιας χρέωσης 550 $ της κάρτας.

Διαβάστε κριτικές από το Chase Sapphire Reserve® για να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον χάρτη.

Το καλύτερο για να κερδίσετε πόντους σε ταξιδιωτικές αγορές: Πράσινη κάρτα American Express®

Να γιατί: Με την Πράσινη Κάρτα American Express®, το να κερδίζετε πόντους στις αγορές της Airbnb μπορεί να είναι ικανοποιητικό, ειδικά εάν μένετε σε τοποθεσίες της Airbnb πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους. Ορισμένες τοποθεσίες της Airbnb χρεώνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια ανά διανυκτέρευση. Αυτή η πιστωτική κάρτα American Express κερδίζει τρεις πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύεται σε ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Airbnb.

Θα κερδίζετε επίσης τρεις πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε σε εστιατόρια, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε άλλες κατηγορίες ταξιδιών όπως αεροπορικά εισιτήρια, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα. Κερδίζετε έναν πόντο για κάθε 1 $ που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Διαβάστε τις κριτικές της American Express® Green Card για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα αυτής της κάρτας.

Το καλύτερο για εύκολες αναλήψεις: Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards

Να γιατί: Με το Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewardsκερδίστε πέντε μίλια ανά δολάριο που ξοδεύετε σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που έχετε κάνει κράτηση μέσω του Capital One Travel, συν δύο μίλια ανά δολάριο που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές – διευκολύνοντας το να κερδίζετε πόντους.

Με αυτήν την πιστωτική κάρτα Capital One, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μίλια για να λάβετε αποζημίωση για προηγούμενες ταξιδιωτικές αγορές, όπως διαμονές Airbnb. Και μπορείτε να μεταφέρετε μίλια σε ένα από τα προγράμματα επιβράβευσης ταξιδιών που είναι συνεργάτες με την Capital One. Αυτό σας δίνει ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα βραβεία σας και την ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε την αξία των μιλίων σας.

Επίσης, οι νέοι κάτοχοι καρτών μπορούν να λάβουν μπόνους εγγραφής από 75.000 μίλια αφού ξοδέψατε $4.000 για αγορές εντός του πρώτου 3 μήνες άνοιγμα λογαριασμού.

Διαβάστε κριτικές για Πιστωτική κάρτα Capital One Venture Rewards για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν αυτή η κάρτα είναι κατάλληλη για το πορτοφόλι σας με βάση τα άλλα χαρακτηριστικά της.

Καλύτερο ταξίδι για αρχάριους: Πιστωτική κάρτα Bank of America® Premium Rewards® Visa®

Να γιατί: Η πιστωτική κάρτα Bank of America® Premium Rewards® Visa® προσφέρει 2 πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε αγορές ταξιδιών και φαγητού και 1,5 πόντους ανά $1 που ξοδεύετε σε όλες τις άλλες αγορές.

Αυτή η πιστωτική κάρτα της Bank of America χρεώνει ετήσια χρέωση 95 $. Ωστόσο, μπορείτε να αντισταθμίσετε το τέλος με την πίστωση 100 $ στην απόδειξη του ταξιδιού για πρόσθετα έξοδα αεροπορικής εταιρείας, όπως αναβαθμίσεις θέσεων ή χρεώσεις αποσκευών. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα στο εξωτερικό, δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Οι νέοι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν 50.000 πόντους μπόνους αφού ξοδέψουν 3.000 $ για αγορές εντός των πρώτων 90 ημερών από το άνοιγμα του λογαριασμού.

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τις κριτικές για τις πιστωτικές κάρτες Bank of America® Premium Rewards® Visa®.

Κατά προτίμηση χωρίς ετήσια χρέωση: Citi® Double Cash Card

Να γιατί: Οτι Citi® Double Cash Card είναι μια κάρτα χωρίς προβλήματα που προσφέρει 2% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά: λαμβάνετε 1% επιστροφή μετρητών όταν κάνετε αγορές και 1% επιστροφή μετρητών όταν πληρώνετε για αυτές.

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τα πλεονεκτήματα και τα υψηλότερα ποσοστά κερδών των πιστωτικών καρτών premium χωρίς να συνειδητοποιήσετε πόσο μπορεί να προστεθεί το κόστος ετήσιας χρέωσης κάθε χρόνο. Αυτή η πιστωτική κάρτα Citi είναι μια κάρτα χωρίς ετήσια χρέωση με λύση επιστροφής μετρητών χωρίς προβλήματα.

Λαμβάνετε τις ίδιες ανταμοιβές για όλες τις επιλέξιμες αγορές και πληρωμές, επομένως δεν υπάρχει περίπλοκη δομή κατηγορίας που να θυμάστε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας για επιστροφή μετρητών για χρήση οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των Airbnbs.

Διαβάστε κριτικές για Citi® Double Cash Card να μάθω περισσότερα.


Πώς επιλέξαμε αυτές τις κάρτες

Εξετάσαμε μια μεγάλη ποικιλία πιστωτικών καρτών—συμπεριλαμβανομένων πολλών ανταμοιβών, επιστροφής μετρητών και πιστωτικών καρτών ταξιδιού—για να βρούμε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες που θα χρησιμοποιηθούν για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε πόντους για διαμονή στην Airbnb. Στη συνέχεια, εντοπίσαμε διάφορες κατηγορίες πλεονεκτημάτων που μπορεί να ενδιαφέρουν πολλούς τύπους χρηστών Airbnb όταν επιλέγουν μια πιστωτική κάρτα.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πιστωτικές κάρτες στο Airbnb

Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε ακριβώς πώς λειτουργούν οι ανταμοιβές και τα οφέλη της κάρτας σας προτού επιχειρήσετε να τα χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε πόντους για παραμονές στην Airbnb. Ορισμένα προγράμματα επιβράβευσης ενδέχεται να αποκλείουν την Airbnb από τα οφέλη ή τις ανταμοιβές σας, επομένως είναι καλύτερο να τηλεφωνήσετε στην εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ελέγξετε ξανά εάν δεν είστε σίγουροι.

Λάβετε υπόψη ότι η καλύτερη πιστωτική κάρτα Airbnb μπορεί να μην είναι η πιο προφανής επιλογή. Ένας συχνός ταξιδιώτης μπορεί να διαπιστώσει ότι οι πιστωτικές κάρτες ταξιδιού προσφέρουν πιο διαρκή αξία με υψηλές ετήσιες χρεώσεις. Ή ίσως προτιμάτε μια πιστωτική κάρτα χωρίς ταλαιπωρία με επιστροφή μετρητών για μακροπρόθεσμη αξία—ειδικά αν δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ταξιδιωτικά προνόμια και τα οφέλη μιας κάρτας επιβράβευσης premium.

Προτού προσθέσετε μία από αυτές τις κάρτες ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα στο πορτοφόλι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συνήθειες δαπανών και τον τρόπο ζωής σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Lance Cothern είναι ανεξάρτητος συγγραφέας που ειδικεύεται στα προσωπικά οικονομικά. Η δουλειά του έχει εμφανιστεί στο Business Insider, USA Today.com και στον ιστότοπό του MoneyManifesto.com. Ο Lance είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων στη… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın